perjantai 18. helmikuuta 2011

Kuukävelyllä

Oli ihan mahtava kuutamo tänään. Kuu roikkui jotenkin hyvin matalalla ja näytti valtavan suurelta. Lähdin kävelylle tavoitteena saada kuusta hienoja kuvia. Ei se tälläkään kertaa onnistunut. Pakkasta taas -25 astetta ja näpit jäässä alta aikayksikön. Voi että odotan kevättä ja varsinkin kesää! Saattaa tosin käydä niin onnellisesti, että lähden reilun viikon päästä Kanarialle lämmittelemään tyttären kanssa, mutta kun olen tällainen äkkilähtöjen mestari, en ole vieläkään varannut matkaa, vaikka 3.3 pitäisi matkaan suhauttaa.

Laitan tähän yhden kuvan lenkkipolulta todisteeksi, että oli siellä kuu metsän takaa kurkkimassa. Ja vähän muitakin valoja. Mutta kumpi on kuu? No kyllä sen huomaa, mut ei ehkä heti.


1 kommentti:

  1. Totta puhut kuomaseni, sormet ovat aivan jäätymispisteessä, eikä yksinkertaisesti ole mahdollista painaa laukaisinta jääsormella.

    Kaikenlaisia virityksiä olen sormikkaisiini laitellut, leikellyt jopa retkifoliosta lämmikettä, mutta sen jälkeen sormet ovat paksut kuin makkarat ja sama laukaisimeen osumisen ongelma kuin jäätyneillä nakeilla.

    Lento lämpimään olisi upea juttu, kunpa saisit nostettua itseäsi niskatukasta. Pidän peukkuja.:)

    VastaaPoista