maanantai 16. toukokuuta 2011

Ainolanpuistossa

Ainolanpuisto on Oulun yksin kauneimpia puistoalueita, jossa on kasvitieteellinen puutarhakin (ainakin  ollut). Joka tapauksessa siellä on ihana kahvila Tuomenkukka ja kaunis jokimaisema ja ankkalampi, jossa ihmiset käyvät syöttämässä lintuja. Olin Ainolanpuistossa pari päivää sitten ystävättäreni kanssa kahvilla ja kuvailin hiukan.


Tuolla keskellä on varsinainen kohde...hehe...

5 kommenttia:

 1. Ihania nuo lintukuvat :)!
  On tuo kukkakuvakin upea!
  Ja linnunruokkijatyttö :)!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)
  Ihana kun tulee kesä, silloin kuvaan enemmän ja nautin siitä. Kylmyys hyydyttää kuvaushalut ainakin ulkona. Toisaalta talvella saisi aivan ihania maisemakuvia...Mut kesä tuloo!! Jee!!

  VastaaPoista
 3. Alakuvassa on aivan uskomattoman kaunis värimaailma, tasapainoinen ja kohdallaan. Muut kuvat ovat mainioita ja paljon kertovia, ihastuin kuitenkin tuohon alimmaiseen erityisesti. Pyrstö pystyssä-kuva on mitä mainioin, joten täytyypi sanoa, että kokonaisuudessaan melkoisen hyvä saalis kahvinjuontireissullasi.:)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Ehditkö juomaan kahvia ollenkaan? :-)

  VastaaPoista
 5. Pitsit sekaisin ja Susanna! Kiitos sanoistanne! Ehdin juomaan kahvit ihan hyvin siinä. Nappailin kahvittelun lomassa ja sen jälkeen noita kuvia. Hyvin sitä ehtii sitä sun tätä, tällaisena sopivan levottomana luonteena. Joskus voisi tosin keskittyä vain yhteen asiaankin kerralla, tulos voisi olla ehkä vielä parempi.:)

  VastaaPoista