sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Bright Shadow mykisti

Sain etuoikeuden kuvata tanssija Minna Tervamäen ja muusikko Kimmo Pohjosen yhteisproduktiota Bright Shadow Oulun Madetojasalilla. Kuvasin kenraaliharjoituksessa, joten tilanne oli mitä parhain. Sain kulkea rauhassa lavan edessä, ottaa kuvia joka kulmasta ja koko esityksen ajan. Loistavaa, kuvaajan ilo! Vaikken ehtinyt täysin teokseen uppoutua, jouduin nieleskelemään kyyneleitä välillä, koska se oli äärettömän kaunis, vahva ja puhutteleva kokonaisuus ja Minnan tanssi läheltä nähtynä mykistävän upeaa. Kimmo Pohjonen omassa roolissaan teki myös vaikuttavaa työtä harmonikkansa, äänensä ja eleidensä kanssa. Tämä oli parasta pitkään aikaa.

Tässä linkissä hiukan tietoa teoksen taustasta.

Laitan muutaman kuvan ja loput kuvat voitte nähdä TÄÄLLÄ


Kimmo Pohjonen ja Minna Tervamäki

6 kommenttia:

 1. Vau, upeaa settiä pukkaa! Kimmo Pohjosen showt ovat aina olleet visuaalista nähtävää, mutta olipa mielenkiintoista nähdä minkälainen spektaakkeli on aikaan saatu Minna Tervamäen kanssa. Olet kyllä todellakin ollut erityisasemassa päästessäsi kuvaamaan tätä ja suoriutunut siitä erinomaisen mallikkaasti! Hyvähyvä, kiitos tästä postauksesta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista! Kyllä, etuoikeutetussa asemassa olin, sen tajusin heti kun kenraaliharjoitus alkoi. Kiitokset Maija Perolalle, hän minulle tämän mahdollisuuden järjesti.

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia... Millaista salamaa käytit - tulos on upea!

  Blogissani on sinulle haaste... :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Susanna! Minulla ei ollut salamaa käytössä kuvatessani. Kuvissa on herkkyys nostettu 1600-2500 arvoon muistaakseni ja aukko mahdollisimman suurella. Käytössäni ei ole erityisen valovoimaista objektiivia, joten siksi kuvissa on liike-epäterävyyttä jonkin verran nähtävissä. Tuohon haasteeseesi vastaan kunhan saan aikaiseksi. :)

  VastaaPoista