tiistai 23. huhtikuuta 2013

Muutama "sneak peek"-kuva häistä

Olin kuvaamassa ensimmäiset hääkuvaukseni, erään maailman rakastuneimman parin hääjuhlan. <3 Oppia tuli roppakaupalla lisää kuvaamisesta yleensä, tilannetajusta, potrettikuvauksesta, valosta, kameratekniikasta (tai sen puutteesta, onneksi olen hyvä hoksaamaan jälkeenpäin asioita...). Laitan muutaman fiilistelykuvan, joissa ei paria näy, mutta en vaan malta olla jakamatta edes jotain, kunnes saan luvan jakaa enemmän. Mulla on NIIN monta hyvää kuvaa hääparista. Vielä kun oppisi käsittelemään kuvia asianmukaisesti. Paljon on opettelemista, mutta täytyy sanoa että olen aika innostunut.
3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, en meinaa malttaa odottaa lopullisia kuvia. Aiheeseen liittyen, seuraamani Eric Leslie julkaisi sopivasti tänään mielenkiintoisen postauksen blogissaan aiheesta: "75+ Ideas For Your Wedding Shot List" http://ericleslie.com/blog/75-ideas-for-your-wedding-shot-list

  Seuraan myös Sara K Byrnen hääkuvablogia: http://www.sarakbyrne.com/blog/

  Siinä on todella hienoja (ja väliin myös vähän erilaisia) hääkuvia. Hän käyttää hääkuvien käsittelyssä VSCO film -plugineita (joista itsekin omistan ykkösen ja kolmosen). Vaikka et kyseistä pluginia omistaisikaan, niin tuolta kannattaa käydä "varastamassa" ideoita kuvankäsittelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä on VSCO film-plugini?? Itsehän olen siis kuvankäsittelyssäkin ihan noviisi, kun teen kaiken vain ja ainoastaan Digital Photo Professionalilla, jota en taida osata edes käyttää kunnolla. En myöskään ota raw-kuvia (varsinkaan nyt kun Nikonin raw-ohjelma on ainkin mun koneella Nikonin omassa ohjelmassa todella hidas ja jotenkin tosi kökkö). Tulevaisuudessa laitan ehkä uuden tietokoneen ja siihen asennan Lightroomin...maybe. Kiitos noista linkeistä!

   Poista
 2. VSCO Film on raw-kuvien käsittelyyn tarkoitettu lisäpalikka Lightroomiin (tai Apertureen), jolla saa "helposti" matkittua eri filmieille kuvattuja valokuvien tyyliä http://vsco.co/film

  VastaaPoista