torstai 31. heinäkuuta 2014

Entisajan tunnelmaa

Kävin Turussa Luostarinmäen käsityöläismuseoalueella. Olipa kertakaikkisen upea paikka. Suosittelen kaikille siellä käyntiä. Ihana tunnelma, kuin pieni matka menneisyyteen.

6 kommenttia:

 1. Kiitos Jaana! Tänne näemmä voi kommentoida!! Ihmettelin vain, miksi kommentit loppuivat kuin seinään tuossa joskus. Enhän toki itsekään juuri kommentoi muiden blogeissa, mutta silti se "yhtenäinen" äkillinen hiljaisuusrintama ihmetytti. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniisti otettuja kuvia ja kauniit kohteet!

  VastaaPoista
 3. Heippa Tuija! Olen jo jonkin aikaa seurannut kauniita valokuviasi tämän blogin kautta. Kirjoitan itsekin, ja nyt haastaisin sinun blogisi vastamaan 11 kysymykseen, jotka löytyvät täältä: http://lillianlibre.blogspot.fi/. Terkuin Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lilli! Ihana lukea kommentti!! Niitä ei ole pitkään aikaan tullut. :) Ihana tehtävä ja kävinkin äsken lukemassa sinun tekstisi tuossa tehtävässä. Niin värikästä, kuten oli blogisi ulkoasukin. Kaunista! Aloin miettiä, että tuskin saan aikaiseksi etsiä 11 blogia ja heille tämän saman tehtävän jakaa. En ainakaan uskalla luvata. Mutta jos sallit, mielelläni silti tekisin tämän tehtävän, koska se piristäisi minua. Kiitos haasteesta! <3

   Poista
  2. Kiitos palautteesta! Ymmärrän, vaikeinta minullekin tehtävässä oli etsiä uudet 11 vastaajaa... ujostuttaa pyytää monia, joita ei seuraa. Hienoa, ihanaa, jos tartut tehtävään! Seuraan postauksiasi ja odotan innolla uutta. :)

   Poista