maanantai 22. elokuuta 2011

Pojusta sydän paranoo

Mulla on poikani ihana kisu hoidossa nyt aika pitkään ja oon niin ihastunut häneen. Poju on tyttökissa, pienikokoinen ja kaunotar kertakaikkiaan. Olen aiemminkin laittanut kuvia Pojusta, mutta nyt lisää.

4 kommenttia:

 1. Hahaa, tällä tyttökissalla on siis vieläkin miehekkäämpi nimi kuin meidän Jasulla. ;) Jasua aina väliin kiusataan sen nimestä, mutta se ei ole siitä moksiskaan, no ei taida olla Pojukaan. :) Hienoja kissakuvia ja hyvää syväterävyyden hallintaa.

  VastaaPoista
 2. Joo, nimi on hiukan "miehekäs", mut oon siihen tottunut. Puhuttelen sitä Pojuksi, mut näen kyllä ihan tyttönä. Onnistuu näemmä semmonenkin asia.:)
  Kiitos teknisestä palautteesta! Olen menossa elämäni ekalle oikealle, ohjatulle valokuvauskurssille syksyllä. Toivottavasti opin syväterävyyden hallintaa lisää,koska terävien kuvien saaminen yleensäkin on mulle jostain syystä melko vaikeaa? Jatkuvaa tärinää? Ikäongelma:))

  VastaaPoista
 3. Mikähän siinä on, että varsinkin kissoilla on usein nämä nimivalinnat menneet toisen sukupuolen piikkiin. Ainakin omilla, jo kissojen taivaaseen poistuneilla, tyttökissoillani oli poikien nimet, joten... Ihastuttavan suloinen pakkaus tuo Poju...:)

  VastaaPoista