tiistai 2. elokuuta 2011

Turkansaaressa

Pyörähdettiin pikakäynti Turkansaaressa. Mentiin niin myöhään, että museoalueeseen tutustumiseen useine rakennuksineen ei ollut aikaa kuin 45 min, eli juosten melkein kiidettiin se läpi. No, päästiin ilmatteeksi sisään, se etu viimetipan käynnillä oli. Ensi kerralla haluan kyllä juoda kahvit paikallisessa ihanassa kahvilassa.
Nämä ja joitain muita kuvia lisää Turkansaaresta löytyy TÄÄLTÄ.


Kirkko

"Talolliset?"

Lampaat söivät toistensa turkkiin eksyneet siemenet
Konttuuri

Tämä EI ollut kahvila, vaan museo3 kommenttia:

 1. Jos tuo oli vain pikareissu, niin siihen nähden olet ehtinyt kuvata paljon.

  On aina mielenkiintoista nähdä miten toinen valokuvauksen harrastaja näkee sellaisen paikan, missä on itse aikaisemmin kuvannut. Minun suosikit Turkansaari-kuvasarjassasi ovat "Konttuuri" ja sitten tuo toiseksi viimeinen, jossa on ovi ja maitohinkki. Tykkään erityisesti niiden väreistä.

  Väreistä puheenollen, tein aivan toisenlaisen Turkansaarisession vuonna 2008:
  http://lepoland.blogspot.com/2008/07/paluu-menneisyyteen.html

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanaa menneen maailman henkeä. Olen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, jos tuo tosiaan oli pikareissu, niin miten ihmeessä ehdit vangita noin paljon muistikortille...? Muutama todella upea tunnelmapala-aarrekin oli eksynyt matkaan, joten tietysti menet uudestaan ja kuvaat paljon, eikös vain...?:)

  VastaaPoista
 3. Pasi, hienoja kuvia sulla ja värimaailma ihanan vanha!

  Pitsit sekaisin ja Pasi, kyllä sitä ehtii kuvata tällä mun menetelmällä paljon lyhyessä ajassa. Ja menetelmähän on: Tähtää lyhyesti ja anna kameran laulaa. Tuloksena paljon epätarkkoja kuvia! :D

  VastaaPoista