perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kaunis Anni

Kuvasin veljeni tyttöä eilen Oulun patosilloilla. Ilma oli pilvinen, välillä sataa ripsaisikin, mutta saimme silti paljon hyviä kuvia otettua. Anni lupasi, että saan näyttää niistä joitakin.

4 kommenttia:

 1. Kauniita potretteja. Kuvat taitavat olla aika järjestyksessä? Näyttää siltä, että Anni pääsee poseerauksen kanssa sinuiksi ja avautuu oikein kuin kukkaan kuvasarjan edetessä. Hyvää työtä molemmilta, kuvaajalta ja mallilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eivät nuo ihan järjestyksessä mene, mutta oikea havainto on, et loppupuolella saimme jo vähemmän varautuneita ilmeitä kuviin ehkä enemmän. Potrettien ja ihmisten kuvaaminen on mielestäni todella vaativaa ja itselläni on vielä paljon tekemistä jokaisella osa-alueella niin tekniikan, valon, sommittelun kuin mallin ohjauksenkin suhteen. Nauratti, kun en itsekään osannut neuvoa, missä ne kädet olisi hyvä olla. Piti vain improvisoida, näyttää esimerkkiä (jota en osannut sitäkään...). Siksi välillä naurattikin, hyvä niin.

   Poista
 2. Olet hyvä kuvien ottaja ammattilaiseen verrattava, kenties ammattilainen, vinkin voisin antaa silti, kuvaa katumuotia, etenkin suur kaupungissa näkee mitä ihmeellisimpiä asuja, suomalaisilla ja ulkolaisilla, jos he suostuu kuvattavaksi, itse sellaisesta olen haaveillut, mutta en tiedä kuinka kauan haaveilen.Vinkkejä voisit löytää kentien minunkin blogista Welcommen.

  VastaaPoista
 3. Erinomaisen kauniita kuvia :)!
  Nuo todella ovat kuin ammattilaisen ottamia.
  Kiitos kun jaat niitä :)!

  VastaaPoista